Transport – bemanning och rekrytering

Rekrytering och bemanning inom transport och logistik är något vi på Workerbee arbetat länge med. Vi vet vilka krav branschen ställer och hur vi ska nå de kandidater som har rätt kompetens.

Låt oss hjälpa dig hitta erfarna och kompetenta medarbetare inom logistik.

Flexibelt

Hyr, rekrytera, eller hyr först och rekrytera sen. Valen är många.
Våra flexibla lösningar är framtagna för att passa just transport- och logistikbranschen.
Testa idag!

Snabbt

Vi jobbar dagligen med både större och mindre verksamheter inom transport/logistik och vet att branschen kräver snabba lösningar. Vi ser därför till att du snabbt får personal med rätt kompetens – allt för att undvika stopp i transportflödena.

Logistik

Vi bemannar och rekryterar b.la. lagerarbetare, lastare, arbetsledare, och truckförare.
Går det fel på lagret kan det få förödande konsekvenser. Det är därför av yttersta vikt att saker och ting går så felfritt som möjligt. Vi ställer av den anledningen väldigt höga krav på både de personer vi rekryterar och hyr ut.

bemanning logistik
bemanning transport

Transport

Rekrytering och bemanning av lastbilschaufförer, fjärrbilsförare, distributionsförare och lotsar.
Rollen som chaufför är förknippad med ansvar – det gäller att vara noggrann, uppmärksam och försiktig. Som arbetsgivare är det viktigt att man rekryterar en duktig, rutinerad och inte minst pålitlig kompetens för denna viktiga position.

Arbetsledning

Vi hjälper dig hitta en ny arbetsledare. Eller kanske söker du efter en transportledare eller åkerichef? Vi har ett brett nätverk där vi kan hitta alla möjliga kompetenser!

rekrytering av arbetsledare

Intresserad av våra lösningar?

Kontakta oss så hjälper vi dig!