Bemanning

Hyr personal – snabbt och flexibelt

Behöver du hyra personal vid föräldraledighet, uppsägning, semester eller sjukskrivning? Workerbee kan då på både lång och kort sikt lösa din bemanning. Genom oss hyr du kompetenta medarbetare där vi står för all administration.

Lediga tjänster kan i värsta fall innebära förlorade intäkter och en lägre servicenivå. Vi fixar kompetent personal så ni slipper förlora värdefull tid och kvalité i er verksamhet. Vi hyr ut personal inom till exempel logistik, transport, administration, kundtjänst och reception.

Fokusera på det ni gör bäst

Ni slipper bry er om utdragna rekryteringsprocesser, att hitta rätt kompetens och att teckna nya anställningsavtal. Vi sköter allt åt er så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Ni sparar tid och ökar ofta träffsäkerheten – smart va?

Hyr först – rekrytera sen

Med vår hyr först rekrytera sen lösning hyr du inledningsvis in en konsult under bestämd tid, när uppdraget sedan tar slut rekryterar du personen. Du får på så sätt chans att först lära känna personen och under tiden testa på om medarbetaren fungerar i din verksamhet.

Skulle det vara så att individen inte är rätt för dig så täcker vår nöjdhetsgaranti det. Vi förser dig då med en ny konsult helt kostnadsfritt.

Bemanningspool

Behöver du kontinuerlig bemanning? Då kan en bemanningspool vara något för dig. Med vår bemanningspool får du personal som är upplärd hos er och som omedelbart kan hoppa in om det behövs.

bemanning

Fördelarna med bemanning

Fördelarna med bemanning är flera, men den största fördelen är att du slipper all personaladministration. Vi tar hand om allt kring urval, anställningsavtal och övrig administration under tiden du bemannar med en av våra konsulter. Alla personalärenden hanteras av våra dedikerade konsultchefer som sköter allt medan du fokuserar på din verksamhet och det du gör bäst.

Intresserad av att hyra in personal?

Kontakta oss direkt så slipper ni tappa kvalité och kapacitet på grund av personalbrist.