Bemanning & rekrytering

Rekrytera & bemanna med oss, vi erbjuder snabba och prisvärda bemannings– & rekryteringslösningar.

Alla företag behöver bemanna & rekrytera, det är en del av alla företags vardag. Problemet är dock att det tar tid, tid som ni skulle kunna spendera på annat. Och det är där vi kommer in i bilden. Låt oss fixa er bemanning eller rekrytering medan ni gör det ni gör bäst. Vare sig ni behöver hyra in personal för kortare bemanningar eller för rekryteringar för livet ser vi till att hitta rätt kompetens och rätt person för just er.

Rekrytera med workerbee

Flexibla lösningar

För att du ska få bäst hjälp erbjuder vi snabba, genomtänkta och flexibla bemanningslösningar.
Kortare eller längre tid – oavsett vilket hjälper dig hitta den kompetens du behöver i verksamheten.

Rätt kompetens – på rätt plats

För att hitta rätt kompetens annonserar vi där målgruppen finns. Det kan vara sociala medier som Facebook & Linkedin, jobbsökarsidor eller i våra egna nätverk.

Rekrytering

Letar du efter en långsiktig lösning och en ny medarbetare? Då är rekrytering något för dig!
Att hitta rätt person med rätt kvalitéer tar både tid och kräver engagemang. Låt våra engagerade rekryteringskonsulter sköta det tidskrävande arbetet så kan du fokusera på det du gör bäst istället.

bemanning
Bemanning

Bemanning

Vi hjälper dig täcka upp planerad eller oplanerad frånvaro och får verksamheten att flyta på som vanligt. Vare sig det gäller en kortare eller längre period. Kanske vill du hyra personal medan du genomför en egen rekryteringsprocessen? Inga problem, vi hjälper dig direkt och ser till att du har en person på plats så fort det går!

Hyr först och prova på

Hyr först och prova på är exakt vad det låter som. Lösningen går ut på att du ska lära känna din nya medarbetare under en begränsad inhyrningsperiod. Om du känner att rekrytering är lyckad så anställer du personen – och om inte så får du en ny konsult helt gratis i enlighet med vår nöjdhetsgaranti.

Personaluthyrning

Semester, sjukdom eller föräldraledighet – vi hjälper dig täcka upp luckorna och får din verksamhet att flyta på som vanligt.  Söker du bemanning för kortare eller längre uppdrag? Hör av dig så hjälper vi dig direkt!

Rekrytering

Ibland kan man ha gott om tid att rekrytera och ibland har man lite mindre tid. Av den anledningen erbjuder vi 3 olika rekryteringspaket där du själv väljer hur delaktig du vill vara i rekryteringen.

Verksamhetsområden

Chaufförer, truckförare, anläggningsarbetare, maskinförare, arbetsledare är bara några av positionerna vi erbjuder. Läs mer om vilka yrkeskategorier vi är verksamma inom här.

Rekryteringslösningar

Rekrytering med nöjdhetsgaranti
Med MAXI paketet gör vi allt jobb och allt täcks av vår nöjdhetsgaranti. Garantin ger dig en ärlig chans att testa hur den nya medarbetaren passar in hos er. Skulle ni av någon anledning inte passa ihop gör vi om hela processen, helt utan extra kostnad.

MINI
Vi hjälper till med grunderna för rekryteringen, sen när det är dags för slutdelarna tar du själv över och genomför resten av rekryteringen. Passar till exempel perfekt för dig som själv har tid över och är beredd att lägga ner en del tid på rekryteringen.

FLEXI
Med vårt flexibla paket väljer du själv vad du behöver ha hjälp med. Kanske behöver du hjälp med second opinion, tester, eller bara med att genomföra intervjuer? Oavsett vilket finns vi redo att hjälpa dig!

Bemanningslösningar

Personaluthyrning
Saknar du personal på grund av sjukdomar, semestrar eller glapp mellan anställningar? Ibland saknar man personal och behöver hjälp direkt. Personaluthyrning, eller bemanning, hjälper dig täcka upp luckorna och är en flexibel lösning när du står utan personal.

Bemanningspool
Behöver du kontinuerlig bemanning? Med en bemanningspool får du personal som är särskilt upplärd hos dig och som är redo att rycka in varje dag.

Hyr först och prova på
Denna lösning innebär att du hyr in en konsult under överenskommen tid i för att sedan efter det rekrytera personen när uppdraget tar slut. Perfekt för dig som vill lära känna medarbetaren och se att hen passar in hos er. Skulle ni inte passa ihop täcker naturligtvis vår nöjdhetsgaranti det och vi förser er med en ny konsult.

Beredskapslösning med kort varsel

Att stå utan personal kan vara förödande, det kan till exempel leda till produktionsstopp och att man tappar kvalité. För att undvika detta erbjuder vi en beredskapslösning som fixar bemanning och personaluthyrning med kort varsel. Du får personal direkt och slipper tappa i kvalité och kapacitet på grund av personalbrist.

Personalentreprenad

För våra kunder inom logistik, transport, och industri erbjuder vi personalentrepenad – ett kostnadseffektivt sätt att sköta en driftlösning för önskad enhet, arbetsområde eller roll. Vi skräddarsyr entreprenaden utefter ditt företags unika behov. Vi tar hänsyn till varierande volymer samt resultat och tillsammans skapar vi en framgångsrik organisation.

  • Konkurrenskraftiga priser

  • Flexibla lösningar

  • Kompetent personal

Vill du ha hjälp direkt?

Kontakta oss så hjälper vi dig!